IFS Webinar: Juni 2023

IFS Webinar: Juni 2023

kr 1995,00

Antall kursdeltagere du bestiller for

Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Under webinaret vil du lære om teorien bak IFS og hvordan du kan bruke meditasjoner for å komme i kontakt med egne deler. Det vil også være arbeid i breakout-rom hvor du vil jobbe med de delene som dukker opp sammen med andre deltakere. I tillegg vil du få hjelp til å jobbe med delene på egenhånd.

Webinaret vil bli holdt over tre uker på følgende datoer og klokkeslett:

  • Onsdag 7. juni, kl. 19-21
  • Onsdag 14. juni, kl. 19-21
  • Onsdag 20. juni, kl. 19-21

 

Dette webinaret er perfekt for deg som ønsker å forstå deg selv bedre, og lære hvordan du kan jobbe med delene av deg selv på en mer effektiv måte.

Gjennom deltakelse på vårt IFS-webinar, får du varig tilgang til tre unike meditasjoner, designet for å hjelpe deg med å praktisere og integrere IFS-prinsippene mellom kursdagene og etter at kurset er fullført.

Det vil være et begrenset antall plasser tilgjengelig for å sikre at vi får muligheten til å bli kjent med hverandre og at kurset føles trygt og
intimt. Så det er lurt å være tidlig ute med påmelding. Det gjelder avbestillingsregler for kurset, som det er viktig at du leser før du bestiller.

Jeg ser frem til å ønske deg velkommen til kurset, og jeg er sikker på at det vil forandre hvordan du ser deg selv og andre.